Top apps voor de HTC Evo 3d

Welke apps voor HTC Evo 3d zou iedere gebruiker op zijn telefoon moeten hebben? Hieronder bespreken we er een paar. Heb jij nog tips voor je medegebruikers? Laat het ons dan weten in de comments.

Whatsapp

Deze app die bijna iedereen wel op zijn smartphone heeft staan, zorgt ervoor dat je gratis kan smsen met je contacten die ook whatsapp geïnstalleerd hebben. Behalve tekst kan je ook gemakkelijk foto’s, filmpjes en geluidsfragmenten delen. Deze app is echt niet weer weg te denken van je Evo 3d.

Instagram

Deze enorm populaire app is sinds kort ook verkrijgbaar voor Android. De app werd meteen  1 miljoen keer gedownload in de eerste 24 uur.  Met deze app voeg je filters toe aan de foto’s die je maakt op je telefoon waardoor ze er direct een stuk beter uitzien. Deel deze vervolgens met je vrienden op Facebook en Twitter, ze zullen onder de indruk zijn!

Prentu

Prentu brengt binnenkort ook een app uit. Deze Duitse site waar je onder andere foto’s op canvas kan laten drukken biedt onder andere de mogelijkheid om via een app zelf een fotoboek samen te stellen met de foto’s die op je telefoon staan. Zo kun je dus ook foto’s van bijvoorbeeld instagram in een echt fotoboek zetten. Houd de Google play market in de gaten!

Facebook

Inmiddels ook in Nederland het meest gebruikte sociale netwerk. Houd contact met je vrienden en zie waar zij op dit moment mee bezig zijn. Deel foto’s en de plaatsen waar je bent en stuur berichten en filmpjes door naar je vrienden.

Tags:

About HTC Blogger